Azerbaycan Teknik Üniversitesi'nde "Kalite Yönetim Süreçleri" Sunumu İçin Paydaş Üniversiteler Biraraya Geldi. | Kalite Koordinatörlüğü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

STRATEJİ VE KALİTE MÜDÜRLÜĞÜ

Azerbaycan Teknik Üniversitesi’nde “Kalite Yönetim Süreçleri” Sunumu İçin Paydaş Üniversiteler Biraraya Geldi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Strateji ve Kalite Müdürlüğü olarak Azerbaijan Technical University Kalite Öğrenme Birimi ile gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında diğer paydaş üniversiteler; Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti (AzMİU), Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti (ADMİU), Sumqayıt Dövlət Universiteti (SDU) ve Təhsildə Keyfiyyət Təminatı Agentliyinin (TKTA) ve AzTÜ akademik ve idari personelerinin katılımıyla “Türkiye Tecrübesinde Üniversitelerin Stratejik Gelişimi ve Kalite Güvencesi” konulu sunum ile kalite süreçleri hakkında tecrübelerimizi paylaştık. Sunum ve ziyaret sonrasında Azerbaijan Technical University Rektör Yardımcısı Fariz Mammadov tarafından katılım belgesi verilmiştir.